Árki és Árki asztalos Székesfehérvár

Egyedi Konyhabútor készítés Székesfehérvár

Konyhabútor készítés Székesfehérvár

Konyhabútor gyártás Székesfehérváron egyedi igényekhez igazítva, több mint 40 éves szakmai tapasztalattal, amire garanciát is vállalunk.

Mennyi időt töltesz a konyhában?

Ha sok időt töltünk a konyhában, akkor sajátos mozgásunk van már ott, mindennek tudjuk a helyét. Szeretnénk egyre hatékonyabban tölteni az időt, de ehhez sokszor nem alkalmas a jelenlegi konyhabútorunk. Nincs elég hely a munkához, a tárolás nem praktikus, a konyha gépesítése pedig elavult, arról nem is beszélve, hogy a konyhabútor már szétázott vagy szétrohadt. Ez nem egyedi jelenség, számos háztartásban Magyarországon ismerős a kialakult helyzet.

Ezen nem kell csodálkoznunk, mivel ezeket a konyhabútorokat más gépekhez, és már életvitelhez alakították ki (ami abban az időben teljesen megfelelő volt). Viszont ha fellapozunk egy magazint vagy megnézünk egy főzőműsort, teljesen átfogalmazódik bennünk a “praktikus” szó jelentése a konyhabútorokkal kapcsolatban.

Egyedi konyhabútor készítés Székesfehérvár

Egyedi konyhabútor készítés Székesfehérvár

Konyhabútor tervezése

Érdemes új konyhabútor készítés előtt kiválasztani azt a stílust és színvilágot, amit szívesen látnánk akár évtizedekig is a konyhánkban. Ez egy nagy döntés, amit érdemes átgondolni…sőt, minél előbb megtervezni és papírra vetni. Ha a konyhában mindig ugyanazzal a problémával nézel szembe, pl. nincs elég tárolód és állandóan egymás hegyén-hátán van minden lábos, akkor erre érdemes figyelni a tervezés során. Ilyen probléma lehet a fény hiánya, kicsi munkafelület, a főzőlap nincs jó helyen stb.

Ha elkészültünk a tervezettel, akkor érdemes konyhabútor asztaloshoz fordulni. Mi ilyenkor kimegyünk a helyszínre és felmérjük az igényeket és a konyhád egyedi adottságait. Itt a lehetőség, hogy megoszd az ötleteidet és álmaidat a konyháddal kapcsolatban, mi pedig minden esetben arra fogunk törekedni, hogy ezeket az álmokat megvalósítsuk számodra. Ezenkívül anyag és színmintákat viszünk, amiből egyszerűen tudsz / tudtok választani.

Egyedi konyhabútor készítés Székesfehérvár

Egyedi konyhabútor készítés Székesfehérvár

Egyedi konyhabútor gyártása Székesfehérváron

A helyszíni konyha felmérés után megtervezzük nektek a konyhabútort és árajánlatot adunk. A munka megkezdése előtt előleg letétele szükséges. Elfogadott ajánlat után elkezdődik a gyártás, amit mi 3-5 héten belül beépítve és akár gépesítve is vállalunk. Más asztalos műhelyek nem vállalnak ilyet, legjobb esetben is 6-8 hetes határidőkkel dolgoznak.

Elakadt a konyha felújítással?

Manapság nehéz jó szakembert találni akár még a legkisebb munkákhoz is. Sokan ígérgetik, hogy jönnek és elvégzik a kívánt feladatot, de nem jönnek, ezért sokszor egy 3-7 napos felújítás hónapokig tart, ameddig a konyhánk használhatatlan.

Mi segítünk jó szakembert találni, ha épp nem éri el a kőművest vagy a villanyszerelőt. Ügyfeleinknek ilyen esetekben készséggel segítünk megbízható munkásokat szerezni, akár 1 héten belül. Ezzel kapcsolatban keressen minket a személyes találkozó során vagy telefonon.

Egyedi konyhabútor készítés Székesfehérvár

Egyedi konyhabútor készítés Székesfehérvár

Egyedi konyhabútor szállítása Székesfehérváron és a bútor beépítése

Alap szolgáltatásunkhoz tartozik, hogy konyhabútorát ingyen a helyszínre szállítjuk és az utolsó csavarig összeszereljük. Nem várjuk el, hogy ön a saját költségére autót béreljen vagy megpróbálja betenni a konyhabútor elemeit személyautójába. A legyártott egyedi konyhabútor kiszállítjuk és összeszereljük, így válik teljessé a garanciánk is.

Ha régi konyhabútorát el szeretné szállíttatni velünk, ezt jelezze felénk a beépítés előtt.

Garancia

Az általunk gyártott konyhabútorokra minőségi garanciát vállalunk.